Skip to main content

Gruppespil

Om truppen

Gruppespil i CBK er for dig, der godt kan lide at omgås andre glade mennesker, have det sjovt, røre dig, konkurrere og samtidig kunne grine både før, under og efter, du står på banen. Og for dig, der gerne vil have en hyggelig træning i socialt samvær med både nye og kendte ansigter.

Gruppespil er et hold for moderat-øvede badmintonspillere, og haltiden/træningen bliver hovedsageligt benyttet til at spille kampe på kryds og tværs af truppen. Derudover arrangeres der fredagstræninger løbende i vores Facebook-gruppe. 

Gruppespilstruppen arrangerer også løbende fællsesspisninger efter træningen med stor deltagelse, så der ligeledes fastholdes en social profil på holdet.

Truppen består af en bred vifte af mennesker med forskellig baggrund og status i livet. Vi er omkring 32 spillere, og aldersspredningen dækker fra unge studerende i start 20'erne til pensionister på 70 (og lidt til).

Træningsinfo

STED:

  • Christiansbjerg Hallen, Göteborg Allé 9, 8200 Aarhus N

TRÆNINGSTIDER:

  • Mandage: 17:00 - 19:00
  • Fredage: 18.30 - 22.00 - Fælles
  • Sæsonen starter i august og slutter ultimo april. Truppen har mulighed for at forlænge sæsonen til og med maj måned. 

PRIS:

  • Pr. sæson

    • 1.200,-

  • Boldpenge: 1. rate aconto 600,- (indbetales separat, samtidig med kontingent). Totalforbrug afregnes for truppen ved sæsonafslutning. 

  • Af kontingentet går 200 kroner direkte til truppen i form af tilskud til julefrokost samt andre sociale initiativer.

DGI-turneringshold:

Gruppespilstruppen har muligheden for at tilmelde hold i DGI-turneringen, hvor de, som har lysten, kan deltage og møde andre ligesindede fra det østjyske. Der tilmeldes hold i starten af september. 

Spil med

I gruppepspilstruppen har vi et loft på 32 spillere for at sikre optimal spilletid for alle på de 6 baner, vi har til rådighed. Nuværende medlemmer af truppen har førsteret til at fortsætte på holdet, og nye spillere vil blive taget ind i slutningen af juli/starten af august. Da der er stor efterspørgsel på gruppespilstruppen kan man, hvis holdet er fyldt op, komme på venteliste. Hvis du er interesseret i at spille i gruppespil, kontakt da gruppespilsansvarlige på mail: gruppespil@cifbadminton.dk

 

KONTINGENTREGLER

I CBK er der mulighed for halvårligt kontingent. Halvårligt kontingent dækker over det, som ligger i ordet - nemlig at man kun er tilknyttet truppen et halvt år.

Halvårskontingentet er 50 % af det fulde kontingent + 150 kroner. De 150 kroner sikrer det passive medlemskab den halve sæson, man ikke spiller i klubben. Derfor er passivt medlemskab for en hel sæson 2 x 150 = 300 kroner.

Med det passive medlemskab sikrer man sig fortsat en plads i truppen, når man vender tilbage til klubben og springer på den måde ”køen over”, hvis truppen skulle være fuld.